Luksuzna Villa Marta sastoji se od tri sobe i potkrovlja u kojem je dnevni dio sa sofa ležajem, kuhinja i veličanstvena i nadasve jedinstvena terasa i kao takva se može iznajmiti u cijelosti. Međutim svaka  se etaža može iznajmiti kao zasebna jedinica.

Soba 1 ****

Se sastoji od bračnog kreveta, noćnih ormarića, garderobnog ormara, pisaćeg stola sa mini barom, sefa, LCD TV, soba je klimatizirana i ima WI-FI. Posebno se treba istaknuti kupatilo koje je integrirano u 1700 godina star Dioklecijanov zid što objašnjava njegovu veličinu.

Soba 2 ****

Se sastoji od bračnog kreveta, noćnih ormarića, garderobnog ormara, pisaćeg stola sa mini barom, sefa, kupatila, klimatizirana i ima WI-FI.

Apartman ****

Apartman je dvoetažni, kompletno klimatiziran i ima izlaz na prekrasnu i nadasve jedinstvenu terasu.
Na donjoj etaži je soba sa bračnim krevetom, noćnim ormarićima, garderobnim ormarom, sefom, pisaćim stolom sa mini barom, kupatilom, LCD TV a gornja etaža se sastoji od dnevnog dijela sa sofa ležajem(po potrebi može služiti za spavanje dvoje ljudi),kuhinjom ,LCD TV i predivnom terasom sa koje se pruža jedinstveni, veličanstven pogled ….